Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

29.4.2021.

Пролећни распуст почиње у петак, 30. априла 2021. године, а завршава се у петак 7. маја 2021. године. Први наставни дан после распуста је понедељак, 10.мај 2021. 

Распоред група за старије разреде:

Прва група-понедељак, среда и петак

Друга група-уторак и четвртак

 

27.4.2021. Упознајте се са Националном платформом "Чувам те" - За ђаке, родитеље и наставнике

 

 

 

 

 23.4.2021. Поштовани родитељи,

 

Упис у предшколско почиње 05.05.2021. године. У складу са текућом епидемиолошком ситуацијом, а пре свега због здравља и безбедности, упис ће се примарно вршити електронским путем, слањем података на мејл адресу upisprvaka.stefannemanja@gmail.com. Од података је потребно послати: име и презиме детета, ЈМБГ детета, адресу, име и презиме и ЈМБГ родитеља, ниво стручне спреме родитеља и контакт телефон.

Уколико није могуће упис извршити електронским путем, захтев ћете моћи да поднесете и непосредно у школи.

Срдачан поздрав,

 

Управа школе

 

15.4.2021. 

Поштовани родитељи и децо,
од понедељка 19.4.2021. настава ће се за ђаке од 5. до 8. разреда одвијати у школи.
Настава за старије разреде почиње у 13:30, распоред часова остаје исти и часови трају по 30 минута.
И даље у школу ђаци иду по групама.
У понедељак,среду и петак у школу иде друга група, а у уторак и четвртак прва група.

13.4.2021.

Драги наши осмаци,синоћ је Економска школа за наше ђаке и родитеље одржала представљање школе преко Гугл мита. Постављамо и овде презентацију школе и филм о профилима које школа нуди.
 

8.4.2021. 

ОБАВЕШТЕЊЕ
Поштовани ученици и родитељи,
У петак 9.4. и у суботу 10.4. одржаће се ПРОБНИ ЗАВРШНИ ТЕСТ.
У петак ће бити одржан пробни тест из математике у 13:00. Потребно је да ученици дођу у школу у 12:30. Окупљање је у школском дворишту уз поштовање свих мера (маске, дистанца).
У суботу је пробни тест из српског језика и комбиновани тест. У суботу, долазак у школу је у 8:30. Након израде теста из српског и кратког одмора приступате изради пробног комбинованог теста ( прозивка је у 11:15, а израда креће у 11:30).
Потребно је да ученици са собом понесу потребан прибор (лењир,шестар, графитну оловку, хемијску оловку,гумицу) и ЂАЧКУ КЊИЖИЦУ. Заштитне маске су обавезне.

7.4.2021. 

Драга децо,поштовани родитељи,драге колеге, данас ОШ“Стефан немања“ слави  Дан школе.

Давно изговорене Немањине речи асоцирале су ме на позив којим се бавимо.

„Народ који нема своје књиге и своје писмо,не  може се назвати народом.Само написана реч остаје да постоји.Она траје дуже од  усана којe су је изговорилe и ушију које су  је  чуле.Траје вечно.Кад  је за  хиљаду година пронађемо  нему на папиру  или кожи,прозбориће.Од нас ће, чедо моје,остати оно што буде записано у књизи.Само записи улазe у историју.Писање је разговор са вековима.“

Ове речи и после много векова одзвањају у нама као мисија.Генерације наших  ђака памтиће ову школу као  место стицања првих знања,првих успеха и првих корака у животу.Свих ових година трудимо се да на стазе образовања дубоко забележимо кроз време печат наше школе и достојно понесемо име Немањино.

Данас,наша школа,имајући  иза  себе  дугу традицију, има чиме да се похвали.Највише се поносимо нашим  ђацима  који  успешно  освајају награде  и запажене резултате на такмичењима.

    Можемо се похвалити професионалношћу  и  вредним  радом учитеља,наставника  и свих запослених у школи.Похвалићемо  се и ђачким родитељима  са којима успешно сарађујемо свих ових година.

Док радимо важан посао који смо одабрали,васпитавајући нараштаје и ширећи нова знања,угледајмо се на  Стефана Немању.Настојимо да у раду и у животу будемо и ми као и он велики људи.

                                               СРЕЋАН НАМ ДАН ШКОЛЕ.

                                                                                                     ДИРЕКТОР ШКОЛЕ

24.3.2021.

19.3.2021.

 Поштовани родитељи,

Настава се од понедељка 22.3.2021. за ђаке од 1. до 4. разреда одвија напосредно у школи, као до сад. За ђаке од 5-8. разреда настава ће се одвијати као и претходне недеље- онлајн.
Пробни завршни испит се одлаже за 9. и 10. април 2021.
Чувајте своје здравље и здравље својих укућана
Управа школе